Diensten

Acute Riool Service Lodders verricht de volgende werkzaamheden:

Rioolinspectie, ook met camera

Acute Riool Service Lodders kan met een speciaal camerasysteem uw riool van binnenuit bekijken en desgewenst opnames maken. Hiermee traceert de loodgieter snel en zeer nauwkeurig het probleem, zodat hij direct en accuraat te werk kan gaan. Hiermee voorkomt u over het algemeen onnodig graaf- en breekwerk.

Niet alleen bij rioolproblemen, maar ook bij bijvoorbeeld het kopen van een huis kan de loodgieter het rioolstelsel inspecteren op kwaliteit. Acute Riool Service Lodders beschikt over een kleine camera voor kleine afvoeren, bijvoorbeeld binnenshuis, en een grote camera voor de grotere afvoeren en riolen.

Opsporing stankproblemen en lekkages

Meestal merkt u het zelf al wanneer er iets mis is met uw riolering:

  • U heeft regelmatig last van rioolverstopping, minimaal eenmaal per jaar.
  • U ruikt in uw huis of kruipruimte een rioollucht.
  • U treft water, fecaliën en/of vet aan in de kruipruimte of kelder.
  • Zowel uw toilet, keuken als badkamer zitten verstopt (totale rioolverstopping).
  • U treft schimmel en/of aanslag aan op aansluitingen van het riool in de kruipruimte.

Met onze moderne opsporingstechnieken kunnen wij alle lekkages en stankproblemen opsporen en verhelpen. Door middel van detectie gaat de loodgieter precies na waar de rioolverstopping zich bevindt, waardoor er zeer nauwkeurig gegraven kan worden. Schade aan uw tegelwerk of plantsoen blijft op deze manier tot het minimum beperkt!

Terug naar boven

Ontstoppen van rioleringen en afvoeren

Het ontstoppen van rioleringen en afvoeren is een van onze specialiteiten. Meestal kunnen wij nog dezelfde dag een loodgieter langs sturen om de verstopping te verhelpen. Acute Riool Service Lodders beschikt over een moderne servicebus met hogedrukmachine, voorzien van alle benodigde machines, materialen, gereedschappen en apparatuur om zelfs de moeilijkste rioolverstoppingen te verhelpen.

Zo heeft Acute Riool Service Lodders een veermachine met diverse veren, een vloeistofzuiger voor de kleinere rioolverstoppingen en een spuitwagen voor de zeer grote rioolverstoppingen, die is uitgerust met een hogedrukleiding waarop diverse spuitkoppen gemonteerd kunnen worden.

Kortom, voor alle rioolverstoppingen, klein of groot, moet u toch echt bij Acute Riool Service Lodders zijn!

Terug naar boven

Aanleg en renovatie rioleringen

Ook voor renovatie of een nieuw aan te leggen riolering bent u bij Acute Riool Service Lodders aan het juiste adres. Wij maken enkel gebruik van wettelijk goedgekeurde materialen en zetten altijd een ervaren loodgieter in die weet hoe hij onze machines moet bedienen. Of het nu gaat om de renovatie, vervanging of aanleg van een riolering, bij ons is uw riolering in professionele handen!

Terug naar boven